10.2 C
Deurne
zondag 25 september 2022
Home- DeurneIn memoriam - Geen enkel detail ging aan het oog van Janske...

In memoriam – Geen enkel detail ging aan het oog van Janske voorbij

Helaas bereikte ons zondagochtend het verdrietige nieuws dat een van onze trouwste DMG-medewerkers is overleden. Janske Verberne zorgde al ruim acht jaar lang elke week dat de studio, redactie en andere ruimten van DMG er picobello uit zagen.

Geen enkel detail ging aan haar oog voorbij en haar werk en het eindresultaat waren voor haar van groot belang: “geef nog even door aan de jongens dat ze tussendoor echt beter de vuilnisbakken moeten leegmaken, dat ziet er niet uit als dat niet netjes is.” Elke week was ze druk bezig in de vertrekken van DMG op de eerste verdieping van het Cultuurcentrum in Deurne. Maar ook toen de studio’s van DMG nog in de oude LTS aan de Haspelweg zaten, was Janske degene die er voor zorgde dat alles in het pand straalde.

Passie en trots

Zelfs na haar pensioen ging ze door met het werk voor DMG. In het begin op de vroege zaterdagochtend en de laatste tijd op vrijdagmorgen ging er een wervelwind door het gebouw. Want ondanks dat de gezondheid van Janske haar wel eens tegenzat, ging ze gewoon door met haar passie en trots; zorgen dat alles er weer schoon en netjes uit zag.

Praatje

Als je tijdens haar werk binnenkwam, nam ze altijd even de tijd om een praatje met je te maken. Daarbij stak ze haar mening ook niet onder stoelen of banken: “Dat ziet er niet uit dat die spullen daar zo slordig liggen, kunnen we dat niet beter op een andere manier opbergen?” Ze had er alles voor over om er elke week voor te zorgen dat alles er opgeruimd en perfect bij stond.

Ze was een prachtig voorbeeld van iemand met hart voor DMG, die elke week, jaar in jaar uit zich vrijwillig inzette voor ons. We zullen haar missen…rust zacht Janske.

We wensen familie en vrienden van Janske heel veel sterkte met dit enorme verlies.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen