17.7 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneInformatieavond bij de Ossenbeemd over belang van isolatie bij aanschaf warmtepomp

Informatieavond bij de Ossenbeemd over belang van isolatie bij aanschaf warmtepomp

Bij de themabijeenkomst in Deurne van Energiehuis Slim Wonen kunnen bezoekers op dinsdag 28 mei informatie inwinnen over de aanschaf van een warmtepomp. Wil je dat op de juiste manier aanpakken, dan moet je volgens de adviesorganisatie beginnen met een goede isolatie van je huis.

“Zo haal je meer uit je warmtepomp. Ook nu de zomer eraan komt is het belangrijk om te isoleren. Goede isolatie zorgt ervoor dat het langer koel blijft in je woning”, aldus Energiehuis Slim Wonen.

Bezoekers van de informatieavond wordt uitgelegd waar ze op moeten letten bij het isoleren van hun huis. Hierbij komen onder meer onderwerpen aan de orde zoals waar de grootste warmtelekken zich bevinden en welke de meest logische maatregelen zijn die je kunt treffen. Daarnaast wordt besproken welke typen glas er bestaan en wordt uitgelegd hoe makkelijk het is om het oude glas te vervangen.

De themabijeenkomst ‘Morgen een warmtepomp, dan vandaag isoleren’ vindt dinsdag 28 mei plaats bij Natuur en Milieucentrum de Ossenbeemd aan het Haageind 31 in Deurne en begint om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Aanmelden voor de informatieavond kan via energiehuisslimwonen.nl.

Foto: Pixabay

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen