11.9 C
Deurne
vrijdag 24 mei 2024
Home- DeurneInformatieavond voor aanstaande brugklassers en ouders door Zorg in Deurne

Informatieavond voor aanstaande brugklassers en ouders door Zorg in Deurne

De overgang van de basisschool naar de middelbare school is voor veel kinderen een grote stap. Om hier goed op voorbereid te zijn, houdt Zorg in Deurne op 11 april een informatieavond voor aanstaande brugklassers en hun ouders in het Cultuurcentrum in Deurne.

Thema’s en praktische vragen
Niet alleen voor het kind, maar ook voor ouders is de overgang naar de middelbare school een grote verandering. ln samenwerking met Helder Theater en een gastspreker neemt Zorg in Deurne kinderen en hun ouders tijdens de informatieavond mee in wat er allemaal komt kijken bij de overgang van de basisschool naar de middelbare school. Thema’s als loslaten, puberteit en social media komen aan bod. Maar ook praktische vragen zoals: ‘Hoe bereid ik mijn kind voor op de overgang naar de middelbare school?’ en ‘hoe is het om naar de brugklas te gaan?’

Smartphone meenemen
De informatieavond begint om 19.00 uur. De inloop is vanaf 18.45 uur. Er wordt gestart met een gezamenlijk programma, waarna ouders en kinderen opsplitsen. De organisatie verzoekt ouders en kinderen om een smartphone mee te nemen en zich vooraf aan te melden via secretariaat@zorgindeurne.nl.

Foto: Pexels

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen