15.8 C
Deurne
zondag 16 juni 2024
Home- DeurneInformatiemiddag voor inwoners gemeente Deurne met laag inkomen

Informatiemiddag voor inwoners gemeente Deurne met laag inkomen

Voor inwoners van de gemeente Deurne met een laag inkomen is er dinsdag 13 november van 15 tot 17 uur een informatiebijeenkomst in het Cratoscentrum aan de Rembrandt van Rijnstraat 5 in Deurne.

De gemeente geeft daar informatie over de Collectieve Aanvullende Verzekering en andere ondersteuning zoals de Individuele inkomenstoeslag waarbij je een jaarlijks bedrag krijgt om bijvoorbeeld een wasmachine of koelkast te kopen als deze stuk is. Of Gezinstoeslag voor gezinnen met kinderen, omdat zij meer noodzakelijke uitgaven hebben. Maar er zijn ook ondersteuningsmogelijkheden op het gebied van sport, korting op een bibliotheekpas en vergoeding voor ouderen vanaf 65 jaar en mensen die niet zelf hun maaltijden kunnen bereiden.

Op deze informatiekaart kun je precies zien welke ondersteuning vanuit de gemeente van toepassing is op jouw situatie. Aanmelden voor de informatiemiddag is niet nodig, je kunt dinsdag van 15 tot 17 uur terecht in het Cratoscentrum aan de Rembrandt van Rijnstraat 5 in Deurne.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen