22 C
Deurne
zondag 22 mei 2022
Home- DeurneInspiratieavond cultuuroptimisten over Deurne 1300 jaar

Inspiratieavond cultuuroptimisten over Deurne 1300 jaar

Leef! Deurne verzorgt dinsdag 8 september van 19.30 tot 21.00 uur weer een cultuuroptimistenbijeenkomst. Dit keer staat de avond geheel in het teken van Deurne 1300 jaar. 

De bijeenkomst is weer digitaal bij te wonen via Teams. Daarnaast merkt Leef! dat er behoefte is om elkaar weer echt te ontmoeten. Daarom vindt de bijeenkomst weer fysiek plaats, deze keer in gemeenschapshuis Den Draai aan de Blasiusstraat. Vanwege de coronamaatregelen is er beperkt plaats voor maximaal 30 personen.

Samenwerken en verbinden
Eind juni zijn er bij de vorige Cultuuroptimisten al diverse initiatieven en ideeën gedeeld rondom het feestelijke jaar 2021, waarin Deurne 1300 jaar bestaat. Deze avond worden de plannen voor het herdenkingsjaar verder uitgewerkt en samenwerkingspartners gezocht. Dit gebeurt onder meer via een sessie samen met Conny Heldens van VVV Deurne. Daarnaast hebben de organisatoren de gemeente Horst aan de Maas uitgenodigd. In 2019 is daar het 800-jarig bestaan van Horst aan de Maas gevierd. Zij komen vertellen over hun ervaringen, successen en valkuilen bij het organiseren van zo’n jubileumjaar.

Spreekuur cultuursubsidie in oktober
In oktober is er de mogelijkheid om weer een verdiepingsslag te maken. Dan is het spreekuur cultuursubsidie en zal het thema financiering zijn. Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 27 oktober.

Meld je vooraf aan
De Cultuuroptimisten start om 19:30 uur en het programma duurt tot 21:00 uur. Daarna is er uiteraard ruimte om vragen te stellen. Wanneer je de bijeenkomst digitaal wilt bijwonen meld je je vooraf per mail aan via maartje@muziekschoolmusicas.nl. Wil je bij de fysieke bijeenkomst aanwezig zijn, meld je dan vooraf aan via https://leefdeurne.nl/LeefModule/Details/11628.
Let op, vol = vol. Geïnteresseerden met gezondheidsklachten zoals neusverkoudheid, hoesten, kortademigheid of koorts wordt geadviseerd thuis te blijven.

Foto: DeurneWiKi

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen