De eerste zes PeelPakketten zijn maandag 25 mei officieel uitgereikt aa..." />
12.6 C
Deurne
donderdag 6 oktober 2022
Home- DeurneJCI Peelland overhandigt eerste PeelPakketten aan burgemeesters

JCI Peelland overhandigt eerste PeelPakketten aan burgemeesters

De eerste zes PeelPakketten zijn maandag 25 mei officieel uitgereikt aan alle burgemeesters van de Peelgemeenten. De burgemeesters van de verschillende Peelgemeenten dragen het Peelpakket een warm hart toe.

Zij vinden het belangrijk om, zeker in deze tijd, de handen ineen te slaan om lokale ondernemers te helpen. Tevens is één van de pakketten overhandigd aan de heer Michielsen, directeur van Rabobank Helmond Peel Noord, die het initiatief mee financiert.


De lokale ondernemers zijn niet weg te denken uit onze gemeenten. Veel van deze lokale ondernemers zijn echter flink getroffen door deze coronacrisis. Ze zien hun omzet sterk dalen of zelfs wegvallen. JCI Peelland heeft nagedacht over hoe zij de bedrijven in hun regio – regio de Peel – kunnen ondersteunen. JCI Peelland helpt en verbindt als netwerkclub en doet graag iets terug voor de maatschappij en de regio “Omdat wij elkaar helpen”, dat is hun drijfveer. In korte tijd zijn de leden van de netwerkclub onderverdeeld in commissies die het werk verdelen om dit initiatief tot een succes te maken.

 

Het PeelPakket staat voor samenwerking en verbinding. Met het PeelPakket geef je als koper lokale ondernemers een steuntje in de rug. Het pakket is te koop voor zowel particulieren als bedrijven. De initiatiefnemers roepen de ondernemers waar het nog relatief goed mee gaat op om de ondernemers waar het minder goed mee gaat te helpen.

 

In het PeelPakket komt al het leuks en lekkers van lokale ondernemers samen. Voor € 31,50 koop je een pakket boordevol producten uit de Peel en waardebonnen van plaatselijke winkels. Al het geld gaat rechtstreeks terug naar de ondernemers die het nu meer dan ooit kunnen gebruiken. Het pakket is te bestellen op: www.peelpakket.nl. Tevens kunnen kopers kiezen om een donatie te doen, dit komt ten goede aan de lokale minima.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen