15.8 C
Deurne
zondag 16 juni 2024
Home- DeurneJohn en Anne-Marie Janssen Ereklumpkes 2019 van Heikneuters

John en Anne-Marie Janssen Ereklumpkes 2019 van Heikneuters

Ieder jaar wordt er iemand gekozen door het bestuur van Carnavalsvereniging de Heikneuters die de titel Ereklumpke mag dragen. Deze verkiezing geschiedt op basis van desbetreffende persoon voor de jeugd in het Heikneuterrijk. Iemand die veelal achter maar ook voor de schermen bergen werk verzet om het de jeugd zo aangenaam mogelijk te maken door diverse activiteiten of andere bezigheden te ondersteunen.

Dit jaar viel de eer te beurt aan John en Anne-Marie Janssen. Anne-Marie betekent veel voor de kerk: zij zat in het kerkbestuur van de Sint Jozefparochie van 1999 tot 2006, het kerkbestuur van de Parochie Heilige Willibrord Deurne, is nog steeds lid van de contactgroep Sint Jozef van de grote Deurnese Parochie en maakt deel uit van de werkgroep Gezinsmis. Vooral voor de gezinsmissen in de Sint Jozefkerk heeft ze bijvoorbeeld op d´n Bogerd altijd lezers gevraagd en is betrokken bij de kleuterkerk.

D’n Bogerd

Voor de basisschool d´n Bogerd in de Sint Jozefparochie zat zij vanaf 2008 in de oudervereniging, totdat ze in de Medezeggenschapsraad ging. Als onderdeel van de oudervereniging heeft ze onder andere de avondvierdaagse begeleid en verder is zij ook een helpende hand in de bibliotheek.

Speuldries

Zij heeft ook veel betekend voor de Speuldries. Zij zit daar in het bestuur vanaf 2012. Hierbij had ze de portefeuille organisatie vrijwilligers voor de weekenddiensten. Voor die tijd was zij al een jaar of acht vrijwilliger voor een aantal weekenddiensten.

Overige activiteiten:

Verder heeft ze in het bestuur Stichting Welzijn Deurne gezeten, is mede-oprichtster van Stichting hulpdiensten Deurne en ook al enkele jaren jurylid voor de Heilight parade.

John

Haar man  John is jaren betrokken in verschillende functies van buurtvereniging ’t centrum. Verder is hij al bijna vijf jaar wedstrijdsecretaris van het jeugdbestuur bij SJVV, hij traint de meisjes onder 17 jaar vol overgave en hij is vooral puntje precies. Hij is betrokken binnen diverse activiteiten bij SJVV, jarenlang “vos” geweest en ondersteunend bij de jeugdprofdag

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen