8.5 C
Deurne
zondag 29 mei 2022
Home- DeurneKennedyvloggers gezocht voor bijzonder evenement

Kennedyvloggers gezocht voor bijzonder evenement

Voor de 57e Kennedymars, welke ook weer door Deurne loopt, is de organisatie voor het eerst op zoek naar ‘Kennedyvloggers’. Om de sfeer van de Kennedymars beter dan ooit vast te leggen wil de organisatie vlogs gaan produceren.

Voel jij je geroepen om deze heldenrol op je te nemen? Of loop je misschien mee met een groep en wil je een onvergetelijke herinnering opbouwen aan jullie gezamenlijke inspanning? Dan is dit je kans. Het is de bedoeling dat je de beelden tijdens de Kennedymars met je eigen mobiel maakt en opstuurt naar een redactie. Deze redactie zal je beelden omtoveren tot een heuse ‘vlog’ die via de kanalen van de Kennedymars verspreid zal worden.

Je hoeft geen professionele vlogger te zijn om mee te doen met dit ‘vlogexperiment’, want je krijgt vooraf een training aangeboden door de Peelpioniers die je de fijne kneepjes van het vak zullen bijbrengen.

Aspirant ‘Kennedyvloggers’ kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar kennedymars@peelpioniers.nl. De uiterlijke aanmelddatum is vrijdag 14 juni. De uitverkorenen ontvangen daarna een uitnodiging voor de speciale workshop.

Foto: Martien van Dam

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen