11.3 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- ZeilbergKermis 2.0 in Zeilberg; “We mogen weer! Hebben jullie er zin?”

Kermis 2.0 in Zeilberg; “We mogen weer! Hebben jullie er zin?”

Al van ver buiten de Zeilberg kon je zaterdagmiddag en -avond horen dat het feest was in de Zeilberg. “We mogen weer, hebben jullie er zin in?” roept één van de dj’s naar de menigte op het Kerkplein. Van horecaondernemers tot bezoekers, iedereen is blij dat het weer kan.

Omdat corona al twee keer roet in het eten gooide voor de kermis in de Zeilberg, besloten de uitbaters van café Bright Side, The Fixx, De Kroeg en de leden van voetbalclub ZSV dat nu het weer mag, er ook iets groots moest komen om het gemis in te halen. Op het Kerkplein werd een podium gebouwd en een gebied afgezet waar de feestgangers vanaf 15.00 uur terecht konden nadat ze bij de ingang hun QR-code of een negatieve test hadden laten zien.

In de line-up voor Zeilberg Kermis 2.0 stonden dj’s en artiesten als Allstarz & Gullie, Party DJ W, Jack da Cruz, Craniax & MC Dean, Brocco, Bots en Tom van Leeuwen. Op het feest in de Zeilberg kwamen ongeveer 750 bezoekers af en het duurde tot precies 24.00 uur, het tijdstip waarop volgens de huidige regels dit soort evenementen en horecazaken moeten sluiten.

Foto’s: Harold van der Burgt

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen