9.9 C
Deurne
zondag 10 december 2023

Kerst in de Hei

In de Sint Jozefparochie wordt door de inwoners gezamenlijk gewerkt aan het creëren van een bijzondere kerstsfeer. Vanaf vrijdagavond 15 december tot en met zaterdag 6 januari zijn er dagelijks van 18.00-22.00 uur verlichte kerststallen te bewonderen.

Dit nieuwe project, een initiatief van enkele wijkbewoners in samenwerking met Wijkraad Sint Jozefparochie, werd direct omarmd door diverse organisaties. De leerlingen van Brede school d’n Bogerd maken een kerststal op school, van de St Jozefkerk wordt een originele “kerststal-kijkdoos” gemaakt voor dit project en ook de heren Stichting Heilight Parade bouwen een verlichte kerststal.

Gerrit van den Heuvel, mede-initiator van Kerst in de Hei: “We hopen een gezellige kerstsfeer te creëren voor de hele wijk. Ook andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd een wandeling door onze wijk te maken en te genieten van de sfeer.”

Op de website www.wijkraadsintjozef.nl is een plattegrond met de locaties van de kerststallen te zien,  ook is deze gratis verkrijgbaar bij Plus Bouwmans, het Hofke van Marijke en in de kerk.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen