20.5 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneKerstbomen worden gratis huis-aan-huis opgehaald in gemeente Deurne

Kerstbomen worden gratis huis-aan-huis opgehaald in gemeente Deurne

Veel mensen ruimen de komende dagen de kerstboom op. Daarom zamelt de gemeente Deurne van maandag 9 tot en met vrijdag 13 januari oude kerstbomen gratis huis-aan-huis in. In de persoonlijke afvalkalender of via de Blink app kan je zien wanneer de inzameldag in jouw wijk is.

Op de dag dat bij jou de bomen worden opgehaald , moet je de oude kerstboom vóór 7.00 uur aan de straat klaarleggen. Omdat de in de gemeente Deurne opgehaalde kerstbomen worden gecomposteerd, moeten ze wel worden aangeboden volgens een aantal regels, anders kunnen ze niet worden verwerkt. Zorg ervoor dat alle versiering (ook engelenhaar) uit de kerstboom is verwijderd. Biedt de kerstboom aan zonder standaard, mand, emmer of plastic bak. De boom mag niet langer zijn dan 2 meter. De inzamelactie geldt alleen voor echte bomen en niet voor kunstbomen.

Kerstbomen kun je ook gratis inleveren bij de milieustraat aan de Indumastraat 3 in Deurne. De milieustraat is geopend op woensdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur en 13.00 tot 17.00 uur.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen