23.9 C
Deurne
maandag 22 juli 2024
Home- DeurneKerstconcert Deurnes gemengd koor

Kerstconcert Deurnes gemengd koor

Op zondag 17 december zal het Deurnes Gemengd Koor het jaarlijkse kerstconcert verzorgen in de Sint Willibrorduskerk aan de Markt in Deurne. Het concert begint om 15:00 uur en de toegang is gratis. Wel wordt na afloop een bijdrage in de kosten gevraagd middels een collecte.

Het programma is zeer gevarieerd: er worden enkele koorwerken uitgevoerd van J.S. Bach, Karl Jenkins en van Camille Saint-Saëns. Er is ruimte voor samenzang van kerstliederen en het koor zal diverse Christmas Carols ten gehore brengen. Een nieuw element in het concert wat betreft genre zijn twee liederen van Robert Long die ten gehore worden gebracht met dirigent Math Dirks in een solistische rol. Het Koninklijk ’s Hertogenbosch’ Mannenkoor zal ditmaal weer haar medewerking verlenen aan ons kerstconcert.

Het Deurnes Gemengd Koor wil graag een bijdrage blijven leveren aan kunst en cultuur in de Deurnese gemeenschap en hoopt dat met goede concerten te doen.
Door o.a. de Rabobank Clubkas Campagne, waarbij de inwoners van Deurne e.o. ook dit jaar weer ruimhartig op het DGK hebben gestemd, kunnen de concerten voor iedereen toegankelijk blijven.

Voor informatie kijk op de website www.deurnesgemengdkoor.nl of bel met het secretariaat: 0493 31 33 54.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen