29.9 C
Deurne
vrijdag 9 juni 2023
Home- DeurneKledingwinkel Boerenkamps houdt protestactie: 'Voelen ons in ons hemd gezet'

Kledingwinkel Boerenkamps houdt protestactie: ‘Voelen ons in ons hemd gezet’

Na alle berichtgeving over de ‘shopdrukte’ van Nederlanders in Duitsland en België is voor Boerenkamps de maat vol. “Daarom protesteren wij deze week. We gaan op onze stoep een weekmarkt houden. Uit protest en om ons bedrijf niet nóg meer schade te laten oplopen”, is te lezen op de Facebookpagina van de Deurnese kledingwinkel.

Het personeel geeft aan blij te zijn voor andere sectoren en ondernemers die op dit moment wel (deels) open mogen zijn. “Maar het contrast is te groot.”

Weekmarkt
Op de stoep voor de zaak aan de Kruisstraat wordt deze week een soort weekmarkt ingericht. “Eén persoon per rekje en wij houden twee meter afstand”, vermeldt Boerenkamps op Facebook. Met de actie hoopt de winkel toch nog een deel van de voorraden te kunnen verkopen en een levendig centrum te behouden. “Wij voelen ons in ons hemd gezet. We zijn niet boos, maar teleurgesteld en vooral bezorgd.”

Begrip
Boerenkamps hoopt dat de gemeente Deurne begrip op kan brengen voor de actie. “Aan de gemeente willen we vragen: kom eens langs. Vraag hoe het met ons gaat, in plaats van boa’s op ons af te sturen. Laten we elkaar helpen in plaats van tegenwerken.”

Foto: Boerenkamps Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen