8.3 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- DeurneKommer & Kwijl 2018

Kommer & Kwijl 2018

Op de vooravond van carnaval is de stemming in de cafés van Deurne-centrum weer opperbest, wanneer de Kommer & Kwijlkaravaan van kroeg naar kroeg trekt. Kommer & Kwijl, georganiseerd door de PR|CIE, is toe aan editie 17.

Het evenement is nog onverminderd populair en trekt inmiddels ook veel bezoekers van buiten Deurne. Kommer & Kwijl staat voor een kolk in de biertank en wasem op de ruiten, en is hét ideale evenement voor mensen die niet zoveel om carnaval geven, maar toch willen proeven van de carnavalssfeer.

De formule is simpel: tien Deurnese artiestengroepen trekken langs negen horecagelegenheden in Deurne-centrum  – In den Sleutel, De Potdeksel, Plein Vijf, TamTam, De Brouwer, Beekman & Beekman, Asteffekan, Het Pandje en WorstZicht (Cc Martien van Doorne) – en verzorgen daar een optreden met een hoog meezinggehalte van ongeveer een kwartier. Aanvang vrijdag 9 februari is 20.30 uur en de entree is gratis. Bezoekers wordt aangeraden op tijd aanwezig te zijn, want vol is vol.

De tien optredende groepen tijdens Kommer & Kwijl 2018 zijn: Slebberties, K3 en de Drieka’s, Wakanutgeve, Schôn Durskes, Dezidegai!, Nie Ouwehoeren, N.A.P., Boney eMMers, Hatseflats! en Tiet Zat.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen