11.6 C
Deurne
vrijdag 24 mei 2024
Home- DeurneKoningsnacht Deurne met grote namen en lokaal talent

Koningsnacht Deurne met grote namen en lokaal talent

O’G3NE, Romy Monteiro en Laura van den Elzen zijn woensdag de hoofdartiesten tijdens The Royal Music Night 2017.In het voorprogramma staan de lokale talenten Hannah Bekkering, met haar band Red Velvet, Erwin van de Weijer en Chanel van der Veen.

Traditiegetrouw vindt in Deurne met Koningsnacht The Royal Music Night plaats, afwisselend het ene jaar de kleine editie in het Cultuurcentrum en het andere jaar de grote editie op de Markt. Woensdag worden zo’n vijfduizend bezoekers verwacht op de Markt in Deurne. Bijzonder is dat de zusjes Lisa, Amy en Shelley in Deurne op het podium staan. O’G3NE vertegenwoordigt Nederland een paar weken later op het Eurovisie Songfestival. Daarnaast is het de Oranjevereniging gelukt om Romy Monteiro (bekend van de musical The Bodyguard) en Laura van den Elzen (finalist Deutschland sucht den superstar) naar Deurne te halen. Het hoofdprogramma bestaat uit een mix van de hoofdartiesten en lokale zangers en zangeressen. De Koninklijke Harmonie Deurne zorgt zoals elk jaar met een groot orkest voor de muzikale begeleiding.

Lokaal talent
Het voorprogramma van The Royal Music Night bestaat uit DMG talent. Hannah Bekkering treedt op met haar nieuwe bandje Red Velvet en ook Erwin van de Weijer en Chanel van der Veen spelen in het voorprogramma. The Royal Music Night begint woensdag om 20.30 uur.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen