11.3 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneKoninklijke onderscheiding voor Evert van Kampen

Koninklijke onderscheiding voor Evert van Kampen

Op zaterdag 27 januari heeft Evert van Kampen, uit handen van burgemeester Hilko Mak, een Koninklijke onderscheiding uitgereikt gekregen. Het betreft de titel ‘Lid in de Orde van Oranje-Nassau’.

De uitreiking vond plaats in het Reddingiushuis tijdens een feestelijke bijeenkomst vanwege het feit dat Evert zich al 50 jaar inzet voor de Deurnese gemeenschap. Als jonge agrarische ondernemer was Evert van Kampen in de zestiger jaren van de vorige eeuw bestuurslid van de Plattelandsjongeren afdeling Deurne. Daarna werd hij bestuurslid van de Landbouwcoöperatie Zuid Oost Nederland uit Eindhoven. In 1978 werd hij bestuurslid en tussen 1982 en 1993 voorzitter van de NCB Vee- en Vleescentrale, afdeling Deurne. Als bestuurslid en daarna als voorzitter behartigde hij de belangen van de afdeling Deurne bij de kring.

Vanaf de jaren zeventig is Evert van Kampen ook politiek actief. Hij was in 1974 mede-initiatiefnemer van de oprichting van het CDA in Deurne en sinds die tijd is hij ook lid. Hij heeft meer dan tien jaar in het bestuur van de partij gezeten en is al die jaren actief in diverse commissies.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen