8.8 C
Deurne
donderdag 22 februari 2024
Home- DeurneLeerlingen Hub van Doornecollege zamelen geld in voor TEJO-huis Deurne met Summer...

Leerlingen Hub van Doornecollege zamelen geld in voor TEJO-huis Deurne met Summer Festival

De leerlingen van het Deurnese Hub van Doornecollege houden woensdag 5 juli voor de zevende keer het Hub’s Summer Festival. Daarnaast is er een sponsorloop waarmee dit jaar geld wordt ingezameld voor het TEJO-huis in Deurne.

Op het schoolterrein staan volgende week een Feel-Goodmarket, Veul-Foodmarket, snuffelmarkt en het ’t Hub Rockt podium. Op een uitdagend parcours gaan leerlingen ook zoveel mogelijk geld bij elkaar lopen voor een goed doel.

TEJO-huis
De opbrengst van het festival gaat deze keer naar het TEJO-huis, waar jongeren tussen de 10 en 20 jaar oud anoniem en zonder afspraak terecht kunnen voor hulp. Kinderen kunnen daar in een veilige, vertrouwde omgeving een gesprek voeren of worden geholpen als ze last hebben van bijvoorbeeld stress of angsten. Bij TEJO worden jongeren ontvangen door vrijwillige professionals die hun expertise gratis aanbieden.

Een fantastisch initiatief, vinden de leerlingen van het Hub van Doornecollege. Voor hen daarom een mooie gelegenheid om zich zonder winstoogmerk in te zetten voor TEJO: “Om zo veel mogelijk in te zamelen voor dit goede doel, is iedereen van harte welkom op woensdag 5 juli van 15.00 tot 17.30 uur op het schoolterrein voor het Hub’s Summer Festival.”

Foto: Hub van Doornecollege

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen