7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneLeo Cuijpers kandidaat lijsttrekker CDA Deurne

Leo Cuijpers kandidaat lijsttrekker CDA Deurne

Het bestuur van CDA Deurne draagt Leo Cuijpers voor als kandidaat lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. Op zaterdag 1 juli houdt CDA Deurne haar algemene ledenvergadering. In deze vergadering draagt het bestuur huidige fractievoorzitter Leo Cuijpers voor als kandidaat lijsttrekker.

CDA Deurne vindt dat de politiek mee moet gaan in de veranderende maatschappij. De partij vindt dat de afstand tussen burger en bestuur alleen maar verder uit elkaar groeit, terwijl in de volks vertegenwoordigende rol de burger juist veel meer centraal zou moeten staan. “Na de verkiezingen van 2014 heeft fractievoorzitter Leo Cuijpers richting en inhoud gegeven aan deze nieuwe rol. Hij is daarom ook de juiste persoon om dit in de volgende periode 2018-2022 verder uit te bouwen,” aldus voorzitter Mario Berkers. “Juist nu het CDA Deurne de afgelopen drie jaar een oppositierol heeft gehad, heeft ons geleerd dat bestuurlijke veranderingen noodzakelijk zijn om burger en politiek weer dichter bij elkaar te brengen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Leo Cuijpers met zijn ervaring samen met sterke kandidaten op de lijst invulling kan geven aan een echte duale bestuursstijl. Onze burgers, verenigingen, ondernemers, mantelzorgers en vrijwilligers moeten weer centraal staan en gehoord worden.”

Leo Cuijpers is in het dagelijks leven commercieel directeur van een ICT opleidingsinstituut. Hij is 50 jaar, getrouwd en vader van vier kinderen. Daarnaast is hij actief in het verenigingsleven, onder andere als voorzitter van de Stichting Heilight Parade, voorzitter van turn en gymnastiekvereniging KDO Deurne en bondsraadslid van de KNGU.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen