18.5 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneLijsttrekkers Biemans en Thijssen te gast in Deurne Kiest

Lijsttrekkers Biemans en Thijssen te gast in Deurne Kiest

Op wie ga jij stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart? DMG helpt je op radio en tv met je stemkeuze in een reeks uitzendingen onder de naam Deurne Kiest. In de radio-uitzending van woensdag 28 februari komen van 19 tot 20 uur Nick Thijssen van de PvdA en Marinus Biemans van Doe! hun partijprogramma’s toelichten.

Woensdag 7 maart volgt de laatste lijsttrekker Leo Cuijpers van het CDA om zijn programma over te brengen aan de kiezer. Aansluitend volgt in die aflevering een samenvatting van de eerdere gasten. Eerder waren in de uitzending van Deurne Kiest Frank van Tilburg van Transparant Deurne, Carly Arts van Progressief Akkoord/Groen Links, Marnix Schlosser van de VVD en Helm Verhees van Deurne Nu te horen.

Op woensdagavond 14 maart kun je ook meeluisteren naar het live-debat tussen de verschillende lijsttrekkers in Liessel en op de verkiezingsavond zelf, woensdag 21 maart hoor je alle uitslagen en de reacties als eerste bij DMG en kun je de avond in het Cultuur Centrum Deurne live meebeleven via het Youtube-kanaal van DMG TV.

DMG Radio is te beluisteren op 106.2 FM en Ziggo kabel 94.4 FM, DMG TV is te bekijken via dmgdeurne.tv

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen