24.2 C
Deurne
maandag 2 oktober 2023
Home- DeurneLudieke acties SV Deurne en ZSV in aanloop naar Kranenmortel derby

Ludieke acties SV Deurne en ZSV in aanloop naar Kranenmortel derby

De wedstrijd zaterdagavond tussen SV Deurne en ZSV zorgt zoals traditie is bij een echte Kranenmortel derby, voor verschillende ludieke acties over en weer. Om 18.30 uur staan de twee clubs tegenover elkaar voor het duel waarin het voor beiden hard nodig is dat ze punten scoren. ZSV staat op dit moment laatste in de 1e klasse C en SV Deurne op twee na laatste.

Met een video in een bombastisch filmtrailer-stijl laat SV Deurne weten klaar te zijn voor de strijd. Tegenstander ZSV heeft een imitatie van Ferry Bouman ingeschakeld die al eerder in een video van de Zeilbergse club was te zien. Dit keer komt ‘de crimineel uit de tv-serie Undercover’ in de kleedkamer de spelers van ZSV op zijn bekende dreigende manier even uitleggen dat verliezen van SV Deurne geen optie is: “Tegen Deurne goade gij punten pakken en anders zalde gij ‘es wa meemaken.”

Gangenstelsel
Ook heeft ZSV de Gangmakers ingezet die een ingenieus plan hebben bedacht om alle spelers onder welke omstandigheden dan ook op tijd op het veld te kunnen krijgen. Ze geven in de video aan dat er jaren aan voorbereiding aan vooraf is gegaan maar dat er nu eindelijk een gangenstelsel gereed is dat onder heel Deurne door is aangelegd. Bekijk hieronder de video’s van beide clubs.

Ferry Bouman brengt bezoekje aan ZSV voor peptalk

Trailer SV Deurne

De Gangmakers ontvouwen hun ingenieuze plan

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen