8.1 C
zaterdag 20 april 2024
Home- ZeilbergMaarten Kuunders schiet ZSV naar koppositie in Venray

Maarten Kuunders schiet ZSV naar koppositie in Venray

ZSV heeft opnieuw de koppositie gepakt in de Eerste Klasse D. Door een 0-1 overwinning in Venray en puntenverlies van EHC/Heuts staat de ploeg van Ömer Kaya met 31 punten weer bovenaan.

De Zeilbergers speelden een goede eerste helft. Het creëerden een aantal kansen, maar verzilverden die niet. Beide ploegen gingen dan ook met een brilstand de kleedkamer in. En ZSV kwam daarna ook goed uit de kleedkamer, want vijf minuten na rust was het Maarten Kuunders die de geel-zwarten op voorsprong zette. SV Venray drong in het restant van de wedstrijd nog wel aan, maar aan beide kanten werd er niet meer gescoord.

Goede zaken
ZSV doet door de overwinning goede zaken en is nu al negen wedstrijden ongeslagen in de competitie. De enigste wedstrijd die de Zeilbergers dit seizoen verloren is de thuiswedstrijd tegen Venray (0-4). Daarnaast moeten de Zeilbergers nog drie wedstrijden inhalen.