11.4 C
Deurne
donderdag 18 april 2024
Home- DeurneMarieke Kanters, Nick Willemse en Deadly Seven winnaars Deurne's Got Talent

Marieke Kanters, Nick Willemse en Deadly Seven winnaars Deurne’s Got Talent

Marieke Kanters, Nick Willemse en Deadly Seven zijn de winnaars van Deurne’s Got Talent 2017. In een volle zaal van het Cultuurcentrum gingen Marieke (categorie basisschool), Nick (categorie middelbare school) en Deadly Seven (publieksprijs), zeven jongens van Hebbes, er zondag met de prijzen vandoor.

Het was een zeer gevarieerde finale. De acts bestonden onder meer uit zang, dans en acrobatiek. Juryleden Koen Linders, Hanneke Kuunders en Miranda Habraken stonden voor de lastige opgave om uit de diverse acts winnaars te kiezen in de categorieën basisschool en middelbare school. Daarnaast bepaalde het publiek door middel van een stemming wie er met de publieksprijs vandoor ging.

Marieke Kanters en Nick Willemse namen naast de beker ook een cheque van 100 euro in ontvangst. Dat bedrag mogen zij besteden aan het volgen van workshops. Daan, Nino, Max, Daan, Tijn, Joost en Mart (Deadly Seven) van Hebbes wisten de meeste stemmen van het publiek voor zich te winnen.

Daniel Stosic (finalist Holland’s Got Talent) en Guusje Schuit (Junior Songfestival) gaven een gastoptreden tijdens de finale van Deurne’s Got Talent. De presentatie was in handen van Jochem van Gelder en DMG-DJ Tim van der Weerden.

De opbrengst van het evenement gaat naar stichting Energy4All, dat het aantal kinderen met stofwisselingsziekten terug wil dringen.

Hieronder een fotoverslag van de finale van Deurne’s Got Talent:

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen