12.4 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneTweede zondag van september in teken van Markt Groen Deurne

Tweede zondag van september in teken van Markt Groen Deurne

Elk jaar vindt  op de tweede zondag van september de “Markt Groen Deurne” plaats op het terrein van de Ossenbeemd aan het Haageind 31.

Bedrijven op het gebied van duurzaamheid en nieuwe energie presenteren zich op deze gezellige kleinschalige markt. Daarnaast vinden bezoekers streekproducten en gezondheidsinformatie en –producten en zijn er allerlei activiteiten voor kinderen.

Een wel heel bijzondere Markt Groen Deurne in de Ossenbeemd dit jaar: in de dierenweide kunnen bezoekers de waterbuffels bewonderen van de familie Vogels. Kunstenaars van de Open Atelierdagen gaan van een piano een waar kunstwerk maken. Je kunt er alles te weten komen over warmtepompen en zonnepanelen en de kabouters van het Kabouterpad komen tot leven.

Verder is er een nieuwe banner (“Samen op de Ossenbeemd”) samengesteld, waarop op een creatieve manier wordt aangegeven wat er allemaal mogelijk is op de Ossenbeemd. De prijswinnaars van de kleurwedstrijd in het kader van het themajaar muziek onthullen deze banner. Dit gebeurt rond 15.00 uur. De markt zelf duurt van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Voor meer informatie kan je terecht bij www.ossenbeemd.nl

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen