20.5 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneMedewerkers Bergopwaarts gaan in gesprek met buurtbewoners en pakken zwerfafval aan in...

Medewerkers Bergopwaarts gaan in gesprek met buurtbewoners en pakken zwerfafval aan in Koolhof

Een groot aantal medewerkers van woningbouwcorporatie zijn vrijdag te vinden in de Koolhof om onder andere in gesprek te gaan met huurders uit de wijk en andere buurtbewoners.

“Bij de nieuwe wijkkamer staan wij vanaf 09.30 uur met een kar met koffie en wat lekkers”, melden de medewerkers van de woningbouwvereniging. “Vandaaruit trekken we gewapend met vuilniszakken de wijk in om zwerfvuil op te ruimen.”

Met de actie wil Bergopwaarts het contact met inwoners blijven houden, ook op de dag dat het kantoor aan de Dunantweg in Deurne gesloten is. Die locatie is vrijdag vanwege werkzaamheden aan het netwerk niet geopend en is ook niet telefonisch bereikbaar. In dringende gevallen of bij een calamiteit kan wel worden gebeld met de servicelijn op 0493-327327. Deze is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar.

De medewerkers van de woningbouwcorporatie beginnen hun dagje in de Koolhof bij de nieuwe wijkkamer die is gevestigd in het pand van de voormalige apotheek aan de Schelde 36-38 in Deurne.

Foto: RSP Makelaars

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen