15.9 C
Deurne
vrijdag 21 juni 2024
Home- DeurneMogelijke schutter na achtervolging alsnog opgepakt

Mogelijke schutter na achtervolging alsnog opgepakt

Op de Zeppelinstraat werd donderdagochtend rond 4.00 uur een man door de voordeur van een woning beschoten. Nadat eerder vandaag tijdens de vluchtpoging de eerste verdachte zwaar gewond raakte op de Energiestraat in Deurne is nu ook de tweede verdachte opgepakt in Helmond. 

De verdachten zijn mannen van 25 jaar uit Montfort en 32 jaar uit Helmond, van wie de Helmonder zwaar gewond in het ziekenhuis ligt.  Aangezien de politie al snel wist wie de tweede verdachte was, zijn zij na zijn vlucht gericht naar hem op zoek gegaan. Dat resulteerde inmiddels in zijn aanhouding.

Uit auto gesprongen
Bij de schietpartij raakte de bewoner gewond geraakt aan zijn onderbenen. Twee daders gingen er in een auto vandoor in de richting van Deurne. Eentje raakte na een sprong uit de auto op de Energiestraat zwaar gewond, de bestuurder reed door en vluchtte in de Zeilbergsestraat in Deurne te voet verder. Hij wist toen, ondanks de inzet van een politiehond, nog aan de achtervolgende politie te ontkomen. In de loop van donderdagochtend is hij alsnog op een locatie in Helmond opgepakt.

Onderzoek
Het rechercheonderzoek naar de achtergrond van deze zaak is in volle gang. Daarbij worden ander andere de woningen van de beide verdachten doorzocht.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen