11.1 C
Deurne
vrijdag 22 september 2023
Home- LiesselMotordief uit Liessel in Biest-Houtakker aangehouden

Motordief uit Liessel in Biest-Houtakker aangehouden

Een 42-jarige inwoner van Liessel is in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.00 uur in Biest-Houtakker aangehouden toen hij bezig was met een inbraak bij een motorzaak.

De politie zette bij de arrestatie een politiehond in die de man in de kraag wist te vatten. Van de gestolen motoren zijn er twee teruggevonden, twee andere motoren worden nog vermist. De politie denkt dat de man niet alleen was en sluit meer aanhoudingen niet uit.

Zoekactie

De politie kreeg vrijdagnacht een melding binnen van een inbraak in een motorspeciaalzaak aan de Biestsestraat in Biest-Houtakker. Op de locatie zagen agenten dat er inderdaad een inbraak had plaatsgevonden waarop een zoekactie werd gestart. In de buurt vonden agenten twee van de gestolen motoren terug.

Politiehond

Daarna werd politiehond Elmo van de politie-eenheid Zeeland-West-Brabant ingezet, die de inbreker wist op te sporen nadat hij zich in de bosjes had verstopt. De dief werd bij de arrestatie gebeten door de hond en is na behandeling bij een huisartsenpost vastgezet.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen