15.8 C
Deurne
zondag 16 juni 2024
Home- DeurneMotorrijder dag na achtervolging alsnog opgepakt

Motorrijder dag na achtervolging alsnog opgepakt

Een motorrijder die dinsdag aan het begin van de middag ontsnapte na een lang durende achtervolging vanuit Helmond naar Deurne, Vlierden, Asten en uiteindelijk over de A67 en A2, is woensdag alsnog opgepakt.  

In verband met de veiligheid staakte de politie de achtervolging op dinsdag 12 september. De 23-jarige man uit Oirschot werd tijdens de achtervolging wel herkend door de politie.

Een dag later reed dezelfde man rond in een auto zonder geldige verzekering. Toen ze hem wilde aanhouden ging hij er vandoor. Na een tweede lange achtervolging werd de man deze keer wel aangehouden. Hij bleek in het bezit te zijn van een vloeistof waarvan de politie vermoedt dat het GHB betreft. Een bloedproef zal worden afgenomen. De man zit voorlopig vast

Tijdens de achtervolging een dag eerder, waarbij de man ook door Deurne en Vlierden is gereden, werd door getuigen gezien dat de motorrijder tegen een aantal passerende auto’s heeft getrapt, nabij het Esso-tankstation in Helmond. Dit zou onder andere gebeurd zijn bij een hoog model goudkleurige auto. De bestuurder daarvan zou volgens een getuige in paniek zijn geweest.

De politie is op zoek naar deze bestuurder en/of getuigen welke deze motorrijder gezien hebben en hier meer informatie over hebben. Wanneer u schade heeft door toedoen van deze motorrijder kunt u dit melden via het telefoonnummer: 0900-8844.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen