14.5 C
Deurne
zondag 14 april 2024
Home- LiesselMuziek, zang en dans in de Kastanje Liessel

Muziek, zang en dans in de Kastanje Liessel

Op vrijdagavond 16 maart is er een gevarieerde avond met muziek, zang en dans in Gemeenschapshuis De Kastanje in Liessel. Dit wordt verzorgd door Shantykoor de Klotvaarders Deurne, met de Helmondse Liederentafel ‘t Akkoordje en Showdansgroep Poertwa uit Liessel. 

De Klotvaarders vormen een groot gemengd koor met eigen orkest en zij vertolken een breed scala aan zogenoemde zeemansliedjes. Ook muziek met zoet water, over meren en rivieren staan op hun repertoire, onder leiding van dirigent/kapitein Luuk Jonkers. Zij zijn het grootste shantykoor van Nederland en bestaan bijna 10 jaar.

Liederentafel Het Akkoordje bestaat al veel langer. Ongeveer 50 mannen en vrouwen vertolken met zang en muziek Nederlandse en anderstalige luister- en meezingliedjes, waarbij hele herkenbare. Sfeer, gezelligheid en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel.

Showdansgroep Poertwa bestaat het langst (1976) maar levert de jongste artiesten. Door hun jarenange ervaring in binnen- en buitenland bent u verzekerd van een wervelende show met passie, glitter en glamour. Zij hebben een uitgebreid repertoire met dans op vele thema ‘s met uiteenlopende muziek. Dans, kostuums en make/up zijn hun eigen creaties.

De genoemde deelnemers staan garant voor een zeer afwisselende muzikale avond. Het begint om 19.30 uur en de entree is €4.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen