15.4 C
Deurne
vrijdag 21 juni 2024
Home- NeerkantNeerkandia wint na strafschoppen van FC Roerdalen en gaat door naar finale...

Neerkandia wint na strafschoppen van FC Roerdalen en gaat door naar finale nacompetitie

Voor Neerkandia is zondag een finaleplaats in de nacompetitie veiliggesteld met de overwinning op FC Roerdalen. De twee ploegen waren aan elkaar gewaagd en uiteindelijk was er een penaltyserie nodig om te beslissen wie de winnaar werd.

Roerdalen kwam in de elfde minuut op voorsprong, maar na 33 minuten spelen was er met een schot van Kjell Kusters de gelijkmaker voor Neerkandia. Met een stand van 1-1 op het scorebord gingen de spelers aan de thee en in de tweede helft wisten beide teams elkaars netten niet meer te vinden. Met strafschoppen werd Neerkandia alsnog winnaar van het duel op Sportpark Ratommerveld in Melick.

Neerkandia won het weekend ervoor in de eerste ronde ook al van SVH’39 met 1-2 en plaatst zich met de twee overwinningen voor de finale in de nacompetitie van de derde klasse die zondag 16 juni wordt gespeeld.