12.5 C
Deurne
donderdag 23 mei 2024
Home- NeerkantNeerkantse kinderen sluiten schoolvakantie af met kindervakantieweek

Neerkantse kinderen sluiten schoolvakantie af met kindervakantieweek

Het thema van de kindervakantieweek in Neerkant is dit jaar ‘op de camping’ en vindt deze week plaats op Camping de Moost. Voor de kinderen van groep 5 tot en met 8 gaat op donderdag om 19.00 uur de poort van Camping de Moost weer open zodat de slaapspullen voor de overnachting kunnen worden gebracht. Om 20.15 uur begint  het avondspel.

Het programma is weer zeer gevarieerd en voor alle leeftijden zijn er mooie activieiten bedacht. Er worden hutten gebouwd, de kinderen vanaf groep 3 kunnen gaan laser-gamen in kleine groepjes met leeftijdsgenoten en de jongere kinderen kunnen wafels versieren, schminken, nagels lakken en er kan geknutseld worden. Ook komt de poppendokter om de knuffels/poppen van de kinderen uit de groepen 1 tm 3 een vakantiecheck te geven.

Op vrijdag is er nog een bingo voor de kinderen van groep 1 t/m 3 en de kinderen van groep 4 t/m 8 gaan in groepjes een DJ-workshop volgen. Aan het einde van de DJ workshops zal er een spetterende afsluiting zijn met medewerking van de beste DJ’s van deze dag, zodat op een geweldige deze kindervakantieweek wordt afgesloten met een campingdisco.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen