In de garage van een woning aan de Garst in Liessel trof de politie vrijdagmorgen een hennepknipperij aan. Er werden negen..." />
8.3 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- LiesselNegen aanhoudingen in hennepknipperij Liessel

Negen aanhoudingen in hennepknipperij Liessel

In de garage van een woning aan de Garst in Liessel trof de politie vrijdagmorgen een hennepknipperij aan. Er werden negen mannen en vrouwen aangehouden die op dat moment hennep aan het knippen waren.

De politie had informatie dat in de woning drugs aanwezig zou zijn. Daarom gingen vrijdagmorgen 6 oktober rond 9.00 uur diverse eenheden naar het huis om een onderzoek in te stellen.

Via de openstaande garagedeuren hadden ze de drugs al snel gevonden. In de garage zaten in totaal negen mannen en vrouwen die bezig waren met het knippen van hennep. Er stonden diverse grote vaten gevuld met vele honderden hennepplanten. Deze zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd.

Van de negen verdachten kwamen drie mannen en vier vrouwen uit Rusland. Ook een 23-jarige vrouw en een 40-jarige man uit Geldrop zijn aangehouden. Zij zijn allemaal meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen