De nieuwe flitspaal op de N270 in Deurne, ter hoogte van de Langstraat, gaat binnenkort aan. Deze flitspaal controleert op de..." />
21.6 C
Deurne
dinsdag 23 juli 2024
Home- DeurneNieuwe flitspaal Langstraat Deurne gaat aan

Nieuwe flitspaal Langstraat Deurne gaat aan

De nieuwe flitspaal op de N270 in Deurne, ter hoogte van de Langstraat, gaat binnenkort aan. Deze flitspaal controleert op de maximumsnelheid van 80 km per uur. De controle moet de veiligheid op de Langstraat verbeteren.

Ook verderop op de provinciale weg komt een nieuwe flitspaal. Tot de start van de reconstructie van de N270 tussen Deurne en de Limburgse grens blijven de flitspalen op de Langstraat gehandhaafd. Op deze weg wordt regelmatig te hard gereden en er hebben meerdere ongevallen plaatsgevonden. Ook omwonenden hebben aangegeven dat de limiet vaak overschreden wordt.

Vergroten verkeersveiligheid
De provincie, gemeente Deurne en politie hebben daarom bij het Openbaar Ministerie (OM) een aanvraag voor twee flitspalen ingediend. Het OM heeft besloten deze te plaatsen om de verkeersveiligheid te vergroten en het aantal verkeersslachtoffers terug te dringen. De flitspalen staan 24 uur per dag aan en overtredingen worden direct doorgestuurd naar het Centraal Justitieel Incassobureau. In de afgelopen periode is de nieuwe flitspaal getest.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen