18.5 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneNieuwe vacatures van DeurnevoorElkaar

Nieuwe vacatures van DeurnevoorElkaar

Wij dagen je uit om iets goeds te doen!  Voor vragen of opmerkingen kan je altijd contact opnemen met Petra Mennes. T: 0493-352500 /06-14871231 of via petra.mennes@levgroep.nl

Bestuursleden (vrijwilligers) voor DMG (Deurne Media Groep)

DMG is op zoek naar  mensen met een administratieve, financiële, juridische of marketing achtergrond die vrijwilligers op de juiste manier weten te ondersteunen en te begeleiden. Het bestuur komt één keer per maand samen om de lopende zaken door te nemen. Verder kun je het aantal uren en je inzettijden indelen naar eigen vermogen.

Leergeld Deurne zoekt een coördinator, een assistent coördinator en een communicatiemedewerker

Coördinerende vaardigheden zijn voor de 1e twee functies belangrijk. Voor de functie van communicatiemedewerker is affiniteit met Social Media een vereiste. Coördinator is voor 16 uren, voor assistent 8 uren en voor communicatiemedewerker 4 uren per week.

Gezelschap gezocht voor een mevrouw van 91 jaar uit Deurne,  Levgroep Deurne                                                       

Mevrouw (alleenstaand) heeft behoefte aan meer sociaal contact. Ze zou het fijn vinden om samen een wandeling te kunnen maken of gezellig een kopje koffie te drinken.

Ondersteuner kledingbankwinkel voor Stichting Cratosvrienden
De kledingbank is drie keer per week 2,5 uur open en op zaterdag alleen voor de inbreng. Wilt u een keer per week, of vaker mee helpen, dan bent u van harte welkom in het gezellige team.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen