Daily Deurne" was vanmiddag de ..." />
12.1 C
Deurne
maandag 5 juni 2023
Home- DeurneOndanks penibele situatie heeft Henk Schroijen vertrouwen in regering

Ondanks penibele situatie heeft Henk Schroijen vertrouwen in regering

Henk Schroijen van stationsrestauratie “Daily Deurne” was vanmiddag de laatste telefonische gast van Tim in de speciale marathonuitzending “In de greep van Corona” op DMG radio.

Henk heeft de zaak noodgedwongen moeten sluiten, omdat hij ook onder de regeling voor de horeca gold.  Eten afhalen mocht nog wel, maar dat was voor zijn bedrijfje geen haalbare kaart. Henk heeft nog even bezorgservice geprobeerd, maar daarvoor was weinig animo.  Omdat Henk als werkgever zorg heeft om zijn medewerkers besloot hij zijn zaak te sluiten.

Dit leidde natuurlijk tot een behoorlijke inkomstenderving en een trieste situatie. De voorraden moesten worden opgemaakt en hij heeft gezinnen nog kunnen voorzien van producten. Gelukkig zit er bij hem veel nog veel in vriezers.

Samen met zijn gezin wacht hij op de maatregelen van het kabinet en hoopt hij dat het soelaas biedt. Het ondernemersgezin probeert de situatie goed door te komen en heeft zich bij de overheid aangemeld voor aanvullende hulp. Henk houdt vertrouwen in deze regering.

Foto: website Daily Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen