-0.4 C
Deurne
donderdag 30 november 2023
Home- DeurneOndernemerscafe Deurne houdt er mee op dit jaar

Ondernemerscafe Deurne houdt er mee op dit jaar

Ondernemerscafé Deurne van dinsdag 19 juni – editie 160 – wordt gehouden achter café De Brouwer aan de Markt met de traditionele buiteneditie. Thema van deze editie, waarmee het OCD het 16de seizoen afsluit is: De gemeente als bedrijf. De aanvang is stipt om 21.00 uur.

De gasten die aanschuiven bij presentator Jan van den Heuvel zijn Marnix Schlösser (VVD-wethouder), Robbert Halffman (gemeentesecretaris-algemeen directeur) en Harold Stultiens (afdelingshoofd Beheer en Onderhoud Openbare Ruimte).

Gemeente besteed miljoenen
Worden de miljoenen die de gemeente Deurne ontvangt van burgers en bedrijven op een zakelijke manier besteed? Of zijn ze een speelbal van politieke spelletjes? Hoe functioneert het gemeentelijk bedrijf? Allemaal vragen die aan de orde komen. Ook wordt de avond opgeleukt met een speciale act en is er natuurlijk de gezellige nazit met livemuziek.

Ook voor niet-ondernemers
Ondernemerscafé Deurne is in de regel iedere derde dinsdag van de maand in de periode september-juni. Inloop 20.30 uur, aanvang stipt om 21.00 uur eindtijd 22.00 uur, gratis entree. De avond in café De Brouwer aan de Markt in Deurne heeft een open karakter: ook niet-ondernemers zijn welkom. Een avond waar op van gedachte gewisseld wordt over tal van zaken die ondernemend Deurne – van grote bedrijven tot de detailhandel – bezighoudt. Het verslag van de avonden is al de dag erna te lezen op de site van het ondernemerscafé: www.ondernemerscafedeurne.nl Daarop is ook meer en uitgebreide informatie over het ondernemerscafé te vinden.

Vorig jaar sloot het ondernemerscafé ook buiten af

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen