5.5 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneOndernemerscafé Deurne over overnames

Ondernemerscafé Deurne over overnames

In het Ondernemerscafé op dinsdag 16 april gaat het over overnames en hoe je een bedrijf koopt of verkoopt. In De Brouwer aan de Markt in Deurne is het café geopend vanaf 20.00 uur. 

Gastheren van deze avond zijn Jan van den Heuvel en Niels Crooijmans. Het nieuwsblok wordt verzorgt door Dennis van de Meijden en Frans Franssen tekent voor het praatje aan de bar.

Gasten
Te gast in het café zijn Jacques Jetten (van Aeternus in Venlo en Eindhoven) en Bart Vedder (van Bakkerij Vedder in Deurne). Jetten weet wat de valkuilen zijn en welke factoren van belang zijn voor de waardebepaling van een bedrijf. Vedder heeft onlangs een bedrijf overgenomen en vertelt wat er allemaal komt kijken bij zo’n overname.

Ondernemerscafé
Het is de 168ste editie van het Ondernemerscafé Deurne dat (in de regel) iedere derde dinsdag van de maand in de periode september-juni geopend is. De avond in De Brouwer heeft een open karakter; ook niet-ondernemers zijn welkom. Op luchtige wijze wordt er van gedachte gewisseld over tal van zaken die relevant zijn voor ondernemend Deurne. Het verslag van de avonden is de dag erna te lezen op de website van het Ondernemerscafé. Daar is ook een meer informatie te vinden over het Ondernemerscafé.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen