4.6 C
Deurne
zaterdag 24 februari 2024
Home- DeurneOndernemerscafé Deurne sluit seizoen af met zomereditie over familiebedrijven

Ondernemerscafé Deurne sluit seizoen af met zomereditie over familiebedrijven

Bij de laatste editie van dit seizoen van Ondernemerscafé Deurne zijn dit keer Joan van Kessel van Van Kessel Olie uit Milheeze en Manon Pijnenburg van AAE uit Helmond te gast. Beide ondernemers geven een inkijkje in hun bedrijfsfilosofie, missie en visie op de toekomst. De zomereditie wordt dinsdag 20 juni traditiegetrouw gehouden in de buitenlucht op de achterplaats van café De Brouwer in Deurne.

Presentatie-duo Niels Crooijmans en Jan van den Heuvel praat met Joan van Kessel over het familiebedrijf dat jaarlijks 1,7 miljard liter brandstof verhandeld, maar zich ook actief inzet voor duurzame alternatieven. Daarvoor overlegt Van Kessel bijvoorbeeld met diverse ministeries. Ook werkt het bedrijf samen met VDL en DAF voor elektrificatie en waterstoftoepassingen.

Tweede gast Manon Pijnenburg vertelt over het in 1976 opgerichte Helmondse familiebedrijf AAE. De geavanceerd hightech machinefabrikant met internationale allure heeft 450 medewerkers, die ontwerpen en produceren voor onder andere de medische sector, semiconductor- en automotive-branche.

De zomereditie van Ondernemerscafé Deurne vindt plaats op dinsdag 20 juni op de achterplaats van café De Brouwer aan de Markt in Deurne en begint om 21.00 uur. De entree is gratis en de bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk. Het eerstvolgende Ondernemerscafé vindt plaats na de zomervakantie in september.

Foto: Ondernemerscafé Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen