8.8 C
Deurne
zaterdag 20 april 2024
Home- DeurneOnderzoek naar veiligheid en leefbaarheid in Deurne

Onderzoek naar veiligheid en leefbaarheid in Deurne

I&O Research houdt in opdracht van de gemeente een onderzoek naar de veiligheid en leefbaarheid in Deurne. Criminaliteit, onveiligheid, buurtproblemen en het optreden van gemeente en politie zijn thema’s die aan bod komen. Het onderzoek is begonnen op 10 augustus en in maart 2018 worden de resultaten verwacht.

Hoe veilig is uw buurt? Bent u de afgelopen 12 maanden slachtoffer geweest van een misdrijf? Hoe tevreden bent u over de politie? Dit zijn enkele van de vragen die in het kader van de Veiligheidsmonitor worden gesteld. De gemeente gebruikt de uitkomsten van dit vierjaarlijks terugkerende onderzoek bij het vormgeven en evalueren van haar veiligheidsbeleid.

Belang
Burgemeester Mak benadrukt het belang van de Veiligheidsmonitor: “Het is essentieel dat we weten wat de inwoners van de veiligheid en leefbaarheid in onze gemeente vinden. Daarmee kunnen we ons beleid beter afstemmen op uw wensen en ervaringen. Het is belangrijk dat zo veel mogelijk mensen meedoen met het onderzoek, zodat we een goed beeld krijgen van de veiligheidssituatie in onze gemeente. Ik roep iedereen die in augustus de brief heeft ontvangen dan ook op om de vragenlijst van de Veiligheidsmonitor in te vullen.”

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen