5.4 C
Deurne
zondag 21 april 2024
Home- Deurne'Ontvoerders' tuinkabouter van Anneke onthuld

‘Ontvoerders’ tuinkabouter van Anneke onthuld

Na ruim een jaar heeft de Deurnese Anneke van den Berg (85) dan eindelijk duidelijkheid gekregen over het mysterie rondom haar tuinkabouter. De ‘ontvoerders’ zijn vrijdagavond bij Anneke langsgegaan.

Drie twintigers
DMG-DJ Ivan van Oosterhout belde zaterdagochtend met de drie twintigers die achter de ludieke actie zitten. Het gaat om Jan Joosten, Rick Vermeulen en Jani Martens. Ze vertellen over het ontstaan van het idee om de kabouter van Anneke mee te nemen: “We waren met onze vriendengroep op de kermis en verveelden ons. Het was niet zo gezellig. We kwamen langs het station en zagen daar een enorme kabouter staan, maar die kregen we niet mee. Toen kwamen we langs een huis waar een kabouter in de tuin stond. We besloten hem mee te nemen.”

Met knikkende knieën
Vrijdagavond zijn Jan, Rick en Jani met knikkende knieën langsgegaan bij Anneke om haar te laten weten dat zij verantwoordelijk zijn voor het mysterie. De jongens op DMG radio met een lach: “We dachten: Ze zal wel klaarstaan met een liniaal of deegroller. We komen daar niet levend weg. Uiteindelijk was het heel gezellig. Anneke is blij dat ze eindelijk weet wie haar kabouter hadden meegenomen.”

Foto: Facebookpagina Zeilberg

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen