7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneOntwerpbestemmingsplan Stationsplein ter inzage

Ontwerpbestemmingsplan Stationsplein ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan maakt op de hoek Spoorlaan met Stationsplein nieuwbouw met 12 appartementen en een horecavoorziening, op de begane grond, mogelijk. Hiervoor wordt het voormalig café-zaal Stationszicht aan de Spoorlaan 21 en het voormalig garagebedrijf aan het Stationsplein 1/1a gesloopt. Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 20 april 2018 6 weken ter inzage.

Tijdens de 6 weken kunnen belanghebbenden een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan indienen. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te bekijken via de internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl of via de website van de gemeente Deurne. Bij de balie kan het bestemmingsplan analoog worden ingezien (tijdens openingstijden).

Na de termijn van terinzagelegging worden eventueel binnengekomen zienswijzen beoordeeld en van een reactie voorzien. Dit in de vorm van een “Nota van beantwoording zienswijzen”. Deze nota wordt, als er zienswijzen zijn ingediend, samen met het bestemmingsplan ter besluitvorming voorgelegd aan het college, commissie en de gemeenteraad. Tegen een vastgesteld bestemmingsplan kan vervolgens beroep worden ingesteld bij de Raad van State.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen