13.5 C
Deurne
dinsdag 21 mei 2024
Home- DeurneOntwerper Roel Geboers bij Kunstcafé

Ontwerper Roel Geboers bij Kunstcafé

Dinsdag 8 mei is ontwerper Roel Geboers (1985) te gast bij het Kunstcafé, dat deze keer in café ’t Spektakel aan de Prins Bernhardstraat 44 in Asten wordt gehouden. De aanvang is 20.00 uur en toegang gratis.

Roel Geboers groeide op in Deurne en volgde als kind al tekenlessen op de voormalige Vrije Akademie in Deurne. Na de Havo aan het Peellandcollege in Deurne volgde hij een opleiding grafisch ontwerper aan het Sint Lucas in Boxtel en aansluitend een studie aan de Academie voor Kunst en Vormgeving Sint Joost in Breda. Vanuit de combinatie van die twee studies heeft hij zijn eigen stijl ontwikkeld. Hij woont en werkt in Amsterdam.

 

Het Kunstcafé is een initiatief van kunstenaars die deelnemen aan de tweejaarlijkse Open Atelierdagen Deurne-Asten (OAD) om elkaar en kunstliefhebbers te ontmoeten rond een aan kunst gerelateerd thema.  Er is tijdens het Kunstcafé voldoende gelegenheid om over de inleiding na te praten en de laatste nieuwtjes op het gebied van kunst uit te wisselen. Gespreksleider is Nelly van Rijt. Het Kunstcafé wordt afwisselend in Deurne en Asten gehouden. Het volgende Kunstcafé is op 20 september in het Groot Atelier van Museum De Wieger in Deurne.

Foto (Roel Geboers in zijn expositie Skaep Niwt)

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen