4.5 C
Deurne
dinsdag 29 november 2022
Home- DeurneOok bibliotheek Deurne gaat voorlopig dicht

Ook bibliotheek Deurne gaat voorlopig dicht

Naar aanleiding van de nieuw aangekondigde maatregelen proberen ook de filialen van Bibliotheek Helmond-Peel zich in te zetten om de  verspreiding van COVID-19 te voorkomen.

De bibliotheek heeft daarom moeten besluiten om met ingang van zaterdag 14 maart haar bibliotheken te sluiten. Deze sluiting duurt in ieder geval tot en met dinsdag 31 maart en geldt dus ook voor de vestiging in Deurne. Dit doen zij ter bescherming van zowel medewerkers, vrijwilligers als bezoekers.

Materialen lenen en inleveren
Boeken lenen in de bibliotheek zelf is vanaf zaterdag 14 maart niet mogelijk.  Inleveren blijft mogelijk in de boekenbrievenbussen. De bibliotheek kent sinds enkele jaren geen boetes meer als je een tijdje te laat bent. Je kunt daarom ook wachten met  inleveren tot de bibliotheken weer geopend zijn.

Gereserveerde boeken
Heb je een boek gereserveerd dan komt de bilbiotheek je graag tegemoet. Uitsluitend voor het afhalen van gereserveerde boeken kun je van maandag tot en met vrijdag, van 16.00 tot 17.00 uur in de vestiging terecht.

Activiteiten geannuleerd
Alle activiteiten zijn tot en met 31 maart geannuleerd. Als er nieuwe data zijn waarop de activiteiten alsnog doorgaan wordt dit zo spoedig mogelijk bekendgemaakt.

Lezen kan altijd!
Hoewel iedereen allemaal de komende tijd meer aan huis gebonden is, is het niet nodig om je te vervelen. Voor kinderen zijn er bijvoorbeeld leuke voorleesfilmpjes op www.jeugdbibliotheek.nl/voorleesfilmpjes  die je na inloggen met je bibliotheekpas kunt bekijken. Voor jeugd en volwassenen zijn er de e-books op www.onlinebibliotheek.nl

Nu extra luisterboeken voor leden én niet-leden
Verder heeft de bibliotheek tijdelijk een extra reeks luisterboeken toegevoegd aan de gratis LuisterBieb app. Voor iedereen, dus ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Vragen
Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Online blijven we bereikbaar. We proberen zo snel mogelijk te reageren.

www.bibliotheekhelmondpeel.nl/corona

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen