8.5 C
Deurne
woensdag 21 februari 2024
Home- DeurneOok dit jaar geen Motorische Demo Dagen

Ook dit jaar geen Motorische Demo Dagen

Normaal gezien staan in het derde weekend van april de oldtimertractoren centraal en passeren er vele historische voertuigen over alle toegangswegen richting Asten. Maar gezien de huidige ontwikkelingen rond de coronapandemie ‘samenhangend met de besluiten van de overheid en het RIVM’, blijft het momenteel uitgesloten ook dergelijke evenementen te laten plaatsvinden.

Begin dit jaar nam de organisatie al een definitief besluit om de Motorische Demo-Dagen voor het tweede opeenvolgende jaar voortijdig van de kalender te halen. Tijdens de laatste editie in april 2019 vond het vierde lustrum plaats en kwamen talrijke hobbyisten samen voor een groot historisch volksfeest met landbouwmachines, demonstraties, live muziek, verschillende kinderattracties en veel saamhorigheid met een hoog ‘ons kent ons gehalte’.

De organisatie heeft nu haar pijlen gericht op 2022 en hoopt dan hun festiviteiten te hervatten. Ze zien je graag terug op 15, 16 en/of 17 april 2022, op hun locatie aan de Heesakkerweg in Asten.

Foto: MDD 2019

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen