20.9 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- Liessel Op de trekker naar de ‘boerebrulluft’ van Jan en Lieke in...

[VIDEO] Op de trekker naar de ‘boerebrulluft’ van Jan en Lieke in Liessel

Bij de boerenoptocht die in Liessel traditiegetrouw voorafgaat aan de ‘boerebrulluft’, werd de route dit keer afgelegd met in totaal twintig oude, nostalgische tractoren. Ook diverse illustere figuranten namen samen met de trekkers deel aan de tocht die startte in de Zandstraat.

Aansluitend vond de ‘boerebrulluft’ plaats in gemeenschapshuis de Kastanje in Liessel, waar Lieke van Rudy en Anne-Marie van de Hutten, krek over d’n bult en Jan van lange Henk van Jan en Marjan van Jan van de Kanaalstraat werden verbonden in de onecht. Dit in bijzijn van getuige van de bruid, Wout van Marco en Anita uit d’n Pielhaas en getuige voor de bruidegom Stan van Pieter van Piet uit de Hei.

Tekst gaat verder onder de video.

Ook vader van de bruid Rudy de krattenwasser van Lenard & Ger Friesen van de Hutten en moeder van de bruid Anne-Marie van Jan en Gerrie van Bertje Slaats d’n schilder uit Lijssel waren bij de plechtigheid aanwezig. Daarnaast zagen vader en moeder van de bruidegom, Lange Henk van Jan en Annie uit d’n Turfreiës en Marjan van Truus van Nol de Pint van de Snoertsebaan de carnavaleske huwelijksvoltrekking van dichtbij.

Foto’s: Monique Nedermeijer/Theo de Wit

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen