11.3 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneOpen Dag Scouting Deurne

Open Dag Scouting Deurne

Scouting Deurne houdt zondag 7 oktober aanstaande haar traditionele open dag. Ook nu weer is De Muggenhof daarvoor als locatie gekozen. Je bent van harte welkom tussen 13.00 uur en 16.00 uur.

“Zin in een wereld vol avontuur, fantasie, samenwerking, actie, gezelligheid, spanning en ontspanning? Kinderen vanaf 5 jaar beleven bij Scouting Deurne iedere week spannende avonturen in de buitenlucht. En hoe ouder de kinderen, hoe meer er op verkenning wordt gegaan. Vanuit samenspel is er volop ruimte voor fantasie en individualiteit. Scouting Deurne is met scoutcentrum De Muggenhof de ideale thuisbasis voor een altijd verrassende ontdekkingstocht.”

Tijdens de open dag zijn er diverse activiteiten zowel binnen als buiten voor kinderen in alle leeftijden. Zo wordt er vuur gemaakt en kun je diverse primitieve kooktechnieken leren. Kijk buiten hoe een kampterrein er uit kan zien met tenten en keukententen. De organisatie daagt iedereen uit te komen pionieren en zelf een sterke knoop te maken. Buiten wordt een spellenparcours voor de allerkleinsten gehouden. Binnen kun je foto en filmmateriaal van Scouting bekijken met popcorn. Verder worden er rondleidingen door de Muggenhof gegeven om je te laten zien hoe de Muggenhof wordt gebruikt. Voor ouders en andere belangstellenden staat de koffie klaar!

Misschien is Scouting Deurne voor jou wel iets voor jou. Bij inschrijving mag je altijd 4 keer gratis mee komen doen. Voor meer informatie over de open dag en Scouting Deurne kun je terecht op www.scoutingdeurne.nl/opendag

Lokatie: De Muggenhof, Albert Schweitzerstraat 38

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen