5.4 C
Deurne
zondag 21 april 2024
Home- DeurneOpen huis SeniorWeb Deurne

Open huis SeniorWeb Deurne

SeniorWeb nodigt ook 50-plussers uit die nog weinig ervaring met de computer hebben, maar daar nu toch een goed begin mee willen maken. Speciaal voor hen wordt een basiscursus Windows 10 georganiseerd. Tijdens het Open Huis zijn de docenten aanwezig die hierover alle gewenste inlichtingen kunnen verstrekken.

Via demonstraties zullen eveneens onderdelen van cursussen voor de wat meer gevorderde gebruiker te zien zijn (onder meer Windows 10 voor gevorderden, Fotobewerking, Opschonen en veiligheid, Tablet- en smartphonegebruik, Offline navigeren voor wandelaars en fietsers).

De docenten van SSWD zijn vrijwel allemaal eveneens 50-plussers. De cursussen zijn kort en, doordat SeniorWeb een vrijwilligersstichting is, zeer betaalbaar. Tijdens het Open Huis kunnen bezoekers zich desgewenst meteen al inschrijven, en hun specifieke wensen kenbaar maken. Ook kan men zich informeren over, en aanmelden voor, het abonnement Inloopcafé/Technische Helpdesk. Dit (zeer voordelige) abonnement geeft recht op verdere ondersteuning, advies van de Technische Helpdesk en gratis themabijeenkomsten over onderwerpen als de digitale overheid, maar ook praktische workshops als kaarten en adressen maken.

Stichting SeniorWeb is van het industrieterrein aan de Dr. H. van Doorneweg naar het centrum verhuisd om voor haar doelgroep beter en veiliger bereikbaar te zijn. Het Open Huis vindt plaats in het nieuwe instructielokaal en een tweede grote ruimte in gebouw Asteffekan aan de Visser

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen