12.5 C
Deurne
donderdag 23 mei 2024
Home- DeurneOpnieuw dodelijk ongeval op Paardekopweg Ysselsteyn; auto knalt tegen boom

Opnieuw dodelijk ongeval op Paardekopweg Ysselsteyn; auto knalt tegen boom

Bij een verkeersongeval op de Paardekopweg in Ysselsteyn is vrijdagmiddag rond 15.10 uur een man om het leven gekomen toen deze met een auto tegen een boom botste. De vrouw die in het voertuig naast hem zat, is zwaargewond met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder zat bekneld in de auto en moest door de brandweer worden bevrijd. Ambulancemedewerkers hebben nog geprobeerd om hem te reanimeren, maar de man overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De hulpdiensten sloten de weg vanwege het ongeval enige tijd af. Er is nog niet duidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De politie doet nog verder onderzoek.

Vorige week woensdagavond kwam rond 19.30 uur ook een 43-jarige vrouw om het leven op de Paardekop, nadat zij was aangereden door een tractor. Na het ongeval heeft de politie de bestuurder van het landbouwvoertuig aangehouden. Dat is volgens de politie puur procedureel. Nadat de bestuurder werd gehoord, is hij in vrijheid gesteld. De politie heeft bevestigd dat er geen alcohol of drugs in het spel waren.

Foto: archief DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen