9.9 C
Deurne
zondag 10 december 2023
Home- DeurneORO Banenmarkt

ORO Banenmarkt

De Banenmarkt, die plaatsvindt in en om de boerderij van Het Rijtven, is speciaal bestemd voor nieuwsgierige mensen. Mensen die benieuwd zijn naar de zorg, die willen leren, die een uitdaging willen aangaan en die hun talenten verder willen ontwikkelen. Dat geldt ook voor mensen die op zoek zijn naar een vrijwilligersbaan. Ook zij kunnen kijken hoe zij hun talenten op vrijwillige basis kunnen inzetten voor het geluk van de cliënten van ORO.

Vacaturemuur en speeddate
Op de Banenmarkt vind je onder meer een vacaturemuur met actuele vacatures. Daarnaast kun je tijdens een speeddate aangeven wie je bent en wat je wilt. Natuurlijk krijg je op de markt ook algemene informatie over ORO. Er zijn filmpjes, er is informatie over de nieuwbouwprojecten in onder meer Lieshout, Helmond en Deurne en je kunt kennis maken met degene die misschien wel je toekomstige collega’s zijn. Een cv meebrengen mag wel, maar hoeft niet. En meteen solliciteren hoeft ook niet.

Fit & Vitaal
Omdat ORO zich realiseert dat het geluk van een cliënt ook begint met een gelukkige medewerker, wordt veel aandacht besteed aan het welzijn van medewerkers. Er is bijvoorbeeld een uitgebreid scholingsaanbod, een speciaal Fit & Vitaal programma en er wordt nadrukkelijk gekeken naar de talenten van elke individuele medewerker en hoe die het beste ontplooid kunnen worden. Centraal staat altijd de vraag: hoe kunnen we, nu en straks, optimaal bijdragen aan kleine en grote genietmomenten voor onze cliënten? Dat gebeurt bij ORO altijd in nauwe samenwerking met collega’s, cliënten en hun naasten.

Actuele vacatures kunt u alvast bekijken op www.werkenbij.oro.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen