5.7 C
Deurne
woensdag 1 februari 2023
Home- DeurneOvertollige kilo’s feestdagen kwijtraken met Winterwandeltocht in Deurne van AV-LGD

Overtollige kilo’s feestdagen kwijtraken met Winterwandeltocht in Deurne van AV-LGD

Of je nou overtollige kilo’s van de feestdagen wilt kwijtraken of gewoon gezellig een stuk wilt wandelen, iedereen is in Deurne welkom bij de Winterwandeltocht van Atletiek Vereniging Lopersgroep Deurne (AV-LGD). Zondag 29 januari kunnen een aantal routes worden gelopen van verschillende lengtes.

Vanuit de sportkantine van De Djump aan de Vloeieindsedreef in Deurne starten de vernieuwde wandelroutes door de bosrijke omgeving tussen Deurne, Liessel en Asten. Je kunt kiezen uit 5, 10, 15, 20 of 30 kilometer. Vroege vogels kunnen al starten vanaf 8.00 uur. De 5 en 10 kilometerroutes starten tot 14.00 uur, 15 tot 20 kilometerlopers tot 12.00 uur en de wandelaars van de 30 kilometerroute mogen starten tot 10.00 uur

Om tussentijds op adem te komen is er afhankelijk van de gekozen afstand een pauze ingelast bij Hoeve Ruth tussen Liessel en Vlierden of bij zaal Thijssen in Vlierden. Na terugkomst in De Djump kunnen deelnemers een warme kop soep met broodjes of een drankje nuttigen.

De kosten voor AV-LGD leden of leden van de KWBN zijn drie 3 euro, niet-leden betalen 4 euro om mee te wandelen. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene gratis meelopen.

Foto: AV-LGD

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen