4.3 C
Deurne
woensdag 7 december 2022
Home- DeurnePand Stationsstraat verhuurd

Pand Stationsstraat verhuurd

Net als diverse andere centrumlocaties staat het al geruime tijd leeg; het pand op de hoek van de Stationsstraat – Anna Terruweplein. Vorig jaar zag het ernaar uit dat Gossimijne zich er zou vestigen maar door bezwaren van omwonenden trokken zij zich terug. De in 2012 gerealiseerde bedrijfsruimte ligt er geruime tijd verlaten bij. Maar zoals het er nu uitziet zal hier in augustus van dit jaar verandering in komen.

Op haar Facebookpagina laat Das Mooi Deurne weten dat het pand aan de Stationsstraat 25 na jarenlange leegstand weer verhuurd is. Over wat er gerealiseerd gaat worden wordt druk gespeculeerd.

Omgevingsvergunning
Het pand met een oppervlakte van 730 m2 werd oorspronkelijk opgeleverd met een winkelbestemming. Doordat Gossimijne zich er wilde vestigen is de omgevingsvergunning destijds door de gemeente aangepast naar horeca, die is bij het terugtrekken van deze partij in stand gelaten.

Huurprijs
Om de drempel voor geïnteresseerden te verlagen, is de huurprijs voor het eerste jaar aanzienlijk verlaagd. De prijs die dan betaald moet worden is 22.500 euro, in het tweede jaar is dit 33.750 euro en pas vanaf het derde jaar wordt het oorspronkelijke bedrag van 45.000 euro gerekend. Deze constructie lijkt haar vruchten af te werpen, want er is dus een nieuwe gegadigde gevonden. Wie of wat er in het pand komt is bij de redactie van DMG op dit moment nog niet bekend.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen